Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Registry Number Error
02-18-2010, 11:36 AM
So I recently got my first proper Cruiser, and after renaming, registering(NCC-96440), and outfitting her, I went for a spin only to discover the registry number on the primary hull was plastered across the ship as 98709870987098

Oddly, the registry is showing up properly on the nacelles. Is this error common, a problem at the server end, or on my computer, and is there anything I can do about it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-18-2010, 12:21 PM
nope it happens only on certain models that is why i went with the constellation saucer on my lt. commander ship.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-19-2010, 07:14 AM
So nothing I can do to fix it? what a pain. will opening a GM ticket get me anywhere?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-19-2010, 08:35 AM
Quote:
Originally Posted by vestras View Post
So nothing I can do to fix it? what a pain. will opening a GM ticket get me anywhere?
That bug's been talked about for weeks that I know of. I'd be surprised if there hasn't been a bug report submitted on it yet. It also seems like it ought to be a fairly trivial bug to fix regardless, but who knows. *shrugs*
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:13 AM.