Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Something weird just started happening... whenever I buy something from the Ground equipment vendors on Sol Spacedock (the ones that take Exploration Badges), upon purchasing an item, the screen darkens by like, 50% or so. I am then unable to click anything on screen - or do anything, aside from actually move the character. Basically, the mouse stops working in the game - as do many of the keyboard functions, like hitting 'f' to interact.

I can, however, bring up the menu and log out... but the darker screen stays, and I cannot select anything on the main menu either. The only way that corrects it is shutting down the program via the Task Manager.

What's up with this?

Here are some pictures as well.

Before: http://i50.tinypic.com/6yp0ef.jpg

After 1: http://i49.tinypic.com/2itjuc7.jpg

After 2: http://i45.tinypic.com/2rm07lw.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-18-2010, 03:48 PM
I would make some kind of witty comment about that issue, but I cant think of one humorous enough for that context. I would bug it, and check your graphics drivers, given the message on the side. Might have to roll back to the next lowest WQHL approved set.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-18-2010, 03:49 PM
Quote:
Originally Posted by CaptainTerrachova
Something weird just started happening... whenever I buy something from the Ground equipment vendors on Sol Spacedock (the ones that take Exploration Badges), upon purchasing an item, the screen darkens by like, 50% or so. I am then unable to click anything on screen - or do anything, aside from actually move the character. Basically, the mouse stops working in the game - as do many of the keyboard functions, like hitting 'f' to interact.

I can, however, bring up the menu and log out... but the darker screen stays, and I cannot select anything on the main menu either. The only way that corrects it is shutting down the program via the Task Manager.

What's up with this?

Here are some pictures as well.

Before: http://i50.tinypic.com/6yp0ef.jpg

After 1: http://i49.tinypic.com/2itjuc7.jpg

After 2: http://i45.tinypic.com/2rm07lw.jpg
The last patch jacked me up too...weird black screens
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-18-2010, 04:03 PM
I had this issue when buying provisions for a quest. The "are you sure prompt" has popped up but is invisible, you cannot click "yes/no" so the screen stays dark as it does when that prompt pops until you relog (even out to the log-in screen). I had to restart the game three times when buying provisions.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-18-2010, 04:49 PM
Quote:
Originally Posted by BlackWyvern View Post
I would make some kind of witty comment about that issue, but I cant think of one humorous enough for that context. I would bug it, and check your graphics drivers, given the message on the side. Might have to roll back to the next lowest WQHL approved set.
It isn't the graphics, because I've tried both the current and the old drivers - and both work fine anyway. 'Sides, in either case, that message is still there.

The thing is, this JUST started happening after the patch. Never before has there been any graphical glitch. And, this isn't just a graphics glitch, either.

Anyway, bug reported and so on.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-18-2010, 04:58 PM
I reported a similar issue when purchasing large quantities of goods (normally by putting the OK button over the good in question and spam clicking). The screen would glitch and effectively make it impossible to click anything because you need to hit the non-existant OK button. The only fix i could do is... restart the game. lol, what a fix.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:13 AM.