Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
For the past week or so, I've noticed that the shields on enemy (npc's) ships in space combat are disappearing completely. To a point that I can not see were to target and focus on to bring down their shields. This happened about 2 patches back (I have not patched to the Feb 18th 2010 patch yet)

Is anyone else having this issue or am I missing something that enemy npc's have a power that do not allow you to see shields... if that is the case, I am sorry and misinformed, but this was getting really annoying not knowing so I am posting this to be on the safe side.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-18-2010, 06:30 PM
Could it be you are firing phasers? Phasers have a proc that can take down enemy subsystems in this case shields. They stay disabled for awhile and come back online.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-18-2010, 06:39 PM
Quote:
Originally Posted by Trunk
Could it be you are firing phasers? Phasers have a proc that can take down enemy subsystems in this case shields. They stay disabled for awhile and come back online.
What he said. At that time fire torpedoes and watch the light show.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:53 PM.