Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Sever error
02-19-2010, 11:50 AM
il oad up STO it trys 2 patch the luncher the say The patch sever could not be found Oo

so what am i ment to do?


how can i patch can i just dl them from here if so were coz i had a look and could not see them

ty 4 any help

and this is what i have in my errors log

100219 17:16:02 1 MasterControlProgram[1] ESC : The patchclientlib is returning error code : 29\nThe net comm was not able to create a link for the patche
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-19-2010, 12:08 PM
Quote:
Originally Posted by Brualness
il oad up STO it trys 2 patch the luncher the say The patch sever could not be found Oo

so what am i ment to do?


how can i patch can i just dl them from here if so were coz i had a look and could not see them

ty 4 any help

and this is what i have in my errors log

100219 17:16:02 1 MasterControlProgram[1] ESC : The patchclientlib is returning error code : 29\nThe net comm was not able to create a link for the patche
Turn off your firewall.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-19-2010, 12:16 PM
Quote:
Originally Posted by Brualness
il oad up STO it trys 2 patch the luncher the say The patch sever could not be found Oo
Not trying to be rude, but really, what is the internet doing to the English language?

As tedgp123 points out this could be a firewall issue; what antivirus and firewall do you have running? Is this a home network, work, college, Starbucks, or some other location?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-19-2010, 12:51 PM
Quote:
Originally Posted by USSWasabi
Not trying to be rude, but really, what is the internet doing to the English language?

As tedgp123 points out this could be a firewall issue; what antivirus and firewall do you have running? Is this a home network, work, college, Starbucks, or some other location?
well plz try 2 rember some people maybe Dyslexic and i had just got up and did not have my glasses


and its a stand alone pc
no firewall
antivirus Microsoft Security Essentials

(had no probs with outher patchs)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-19-2010, 12:53 PM
Quote:
Originally Posted by Brualness
well plz try 2 rember some people maybe Dyslexic and i had just got up and did not have my glasses


and its a stand alone pc
no firewall
antivirus Microsoft Security Essentials

(had no probs with outher patchs)
This is on a home and not college network?

And I too suffer from Dslexai Note, you will see my posts edited a ton as I move words around as best I can.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-19-2010, 12:59 PM
Quote:
Originally Posted by USSWasabi
This is on a home and not college network?

And I too suffer from Dslexai Note, you will see my posts edited a ton as I move words around as best I can.
w/e

and a stan alone pc = no network
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-19-2010, 01:13 PM
I have the same problem
i have no firwalls
no anti virus
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-19-2010, 01:49 PM
Quote:
Originally Posted by Brualness
w/e

and a stan alone pc = no network
Sorry! I was under the impression that having your PC plugged into a network device, such as a modem, was a network. Basically I was wondering if you are trying to connect at home or at a college dorm.

Where are you located? In the world.

Have you run the nettest yet? http://files.champions-online.com/nettest.exe

Post the results here.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-19-2010, 02:00 PM
you may have a bad dns cache to the patchserver
try entering at a commnad.run prompt

ipconfig /flushdns

this will clear the dns cache and force the DNS to look up the patcherserver address
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-20-2010, 04:22 AM
the prob was with the luncher it self but fixed now
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:00 PM.