Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
STO wont launch its stuck on trying to update the launcher, been fine for the last wekk anyone else having problems or know a fix ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-19-2010, 03:46 PM
Mine just went through fine; was stuck at the updating text window for maybe 10 seconds.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-19-2010, 03:47 PM
Quote:
Originally Posted by Tonyjohnminter View Post
STO wont launch its stuck on trying to update the launcher, been fine for the last wekk anyone else having problems or know a fix ?
Disable all firewalls and antivirus software. And run the launcher as admin.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-19-2010, 03:48 PM
Ok mine is defently not doing much reset, waited, think i`ve spent more time waiting for updates and down servers then I have playing.
Thanks for the reply
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-19-2010, 03:50 PM
Quote:
Originally Posted by Tonyjohnminter View Post
Ok mine is defently not doing much reset, waited, think i`ve spent more time waiting for updates and down servers then I have playing.
Thanks for the reply

Follow my advice please. If you need more help, post back or feel free to PM me. Though i wont be able to help you further myself until tomorrow. But there are some really good tech guys that come here that will help you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-19-2010, 03:50 PM
Quote:
Originally Posted by tedgp123 View Post
Disable all firewalls and antivirus software. And run the launcher as admin.
Yep still not doing anything
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-19-2010, 03:54 PM
Quote:
Originally Posted by Tonyjohnminter View Post
Yep still not doing anything
Then something on your side is blocking the connection.

It could be your router, network setings, or your ISP?

Are you on a home network, College, Uni campus, Military installation?


If you get a spare minute could you run http://files.champions-online.com/nettest.exe and post the results here? that will help us see roughly where the problem is.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-19-2010, 04:02 PM
Quote:
Originally Posted by tedgp123 View Post
Then something on your side is blocking the connection.

It could be your router, network setings, or your ISP?

Are you on a home network, College, Uni campus, Military installation?


If you get a spare minute could you run http://files.champions-online.com/nettest.exe and post the results here? that will help us see roughly where the problem is.
local ip: 90.207.168.8
ping:103.7 msec
port 80 397 KB/sec 14 KB/sec 418 KB/sec 500
port 80 399 KB/sec 15 KB/sec 431 KB/sec 500
Port 443: 336 K

Oh just come up finaly after 2 hours.
Thanks for your help tho, its much apperited.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-19-2010, 04:04 PM
i did it cause i haveing the same issue... here's what i got:


contacting nettest server..
Local IP: 87.82.4.58
Ping: 150.1 msec
Port: 80: 61 KB/sec 5 KB/sec 165 KB/sec 500
Port: 80: 110 KB/sec 8 KB/sec 220 KB/sec 500
Port: 443: 62 KB/sec 7 KB/sec 171 KB/sec 500
Port: 443: 59 KB/sec 4 KB/sec 78 KB/sec 500
Port: 7255: timed out
Port: 7255:


it just stopped after that

The game was working fine before today =[
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-19-2010, 04:15 PM
Local IP : not gonna post it.
Ping : 61.2 msec
Port : 80: 284 KB/Sec 12 KB/Sec 301 KB/Sec 500
Port : 80: 285 KB/Sec 12 KB/Sec 302 KB/Sec 500
Port : 443: <-------- When I, get knocked off-line.

nothing after that.


Tried Opening Port 443 TCP & UDP.......

Still get's me kicked.

Closed the Port back up.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:21 AM.