Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-21-2010, 10:02 AM
Quote:
Originally Posted by Valve1138 View Post
C:\users\public\games\cryptic studios\star trek online\live\screenshots

at least thats where it is on my W7 pc.
Same here - I made a short cut to it on desktop though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-21-2010, 10:10 AM
Wow! I never even knew that was on my computer. Thanks y'all.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-21-2010, 10:15 AM
Once you find it, make a shortcut to you your desktop, makes it a lot easier. to get to.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-21-2010, 10:19 AM
I am so slow at typing, by the time I am done 20 people have said the same thing
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-21-2010, 11:18 AM
Quote:
Originally Posted by SolarX
I am so slow at typing, by the time I am done 20 people have said the same thing
LOL - usually the same here!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-26-2010, 04:17 PM
For those of us running STO through steam, the filepath becomes considerably more complicated:

c:\Program_Files_(x86)\Steam\steamapps\common\star _trek_online\Star_Trek_Online\Live\screenshots

Took me a few minutes, but I found them.

EDIT: If you can't tell, this is a 64-bit Windows 7 client.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
03-09-2010, 02:06 PM
Quote:
Originally Posted by Valve1138 View Post
C:\users\public\games\cryptic studios\star trek online\live\screenshots

at least thats where it is on my W7 pc.
Thanks a lot. Had trouble finding this info anywhere else.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
09-13-2010, 12:50 AM
Quote:
Originally Posted by Valve1138 View Post
C:\users\public\games\cryptic studios\star trek online\live\screenshots

at least thats where it is on my W7 pc.
THANK YOU!!! OMG THANK YOU THANK YOU!!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19 Please Help
11-02-2010, 02:48 PM
OK, Ive read many posts on getting screen shots but, I still have nothing in the screenshot folder. I am running Vista if that's the problem. So my PS button says "Prt Scrn" on top of a line & says "Sys Rq" below the line. I have tried just hitting the button on it's own & while holding "Shift ". I still can't seem to get any shots in the screenshot folder. Unless they are being saved somewhere else. Oh, & I didn't change any folder locations during install.

Please help!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
11-02-2010, 02:53 PM
I have windows 7.... but what I did was in game type in /screenshot
You will see several options pop up... I chose the jpeg option... if you arent sure try them all
I could npt find my screeshots for nothing until I clicked on the small window icon in the lower left corner of my screen and then in the search I typed in jpeg...
After that a window of it findings will pop up... I then had to click on see more results...
A huge list of pictures came up among them were all my screenshots.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:04 AM.