Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Cannot connect to patch server
02-21-2010, 03:26 PM
I'm new. Just installed game. When I start it says it is trying to connect to the patch server. It tries 8 times then fails.

Then my connection to my IP is lost. I have to turn off my modem and router and start all over.

I've forwarded ports 7000 to 7500

I've tried using the proxy

I can't get into play the game at all yet.

I turned off my AVG active shield scanning.

I turned off the firewall.

Nothing works.

Help
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-21-2010, 03:29 PM
If you have to physially restart the modem, then your connection is being choked. You will need to go into your router settings and change the setting that lessens the load.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3 lesson the load
02-21-2010, 03:32 PM
I can get into router settings.


What setting 'lessons the load'?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-21-2010, 03:35 PM
Quote:
Originally Posted by soupergenius View Post
I can get into router settings.


What setting 'lessons the load'?
http://forums.startrekonline.com/sho...1&postcount=21
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:22 AM.