Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
i can no longer log in to the game. I thought it was mt PC so i installed the client on my laptop and the same. I am able to get to the character selection screen and after selecting my only character the screen begins to load and then stops. The message "'server not responding' appears for about 20 seconds then "Disconnected from server" appears and nothing can be done. Have no idea what to do... please assist
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-21-2010, 07:48 PM
I've got the EXACT same issue. I opened a ticket on it.

Here's a screenshot http://www.wegame.com/view/star-trek...2-21-17-54-27/

I also have the following post on this topic on the forums. http://forums.startrekonline.com/sho...02#post2170702

I ws in game when it happened.. moving from one sector block to the next (to the Regulus block) and I got DC'd then couldnt reconnect.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-21-2010, 08:51 PM
at times, i get disconnects on every 15 seconds interval. how **** do you think you would be?
so far cryptic still kept my ticket open for god who knows how long.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-26-2010, 10:18 AM
got the same issue for several days now. tried a fresh install. fresh fully patched client. issue of random disconnects remained. got a replacement modem from isp. issue remained.

cant play in a team - cant even finish through new weeklies.

like a fish on dry land

need my fix of sto.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:39 AM.