Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-28-2010, 06:48 PM
thanks for posting about this because it happens to my on almost every ground mission.It's getting more then annoying almost as bad as shoddy work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-02-2010, 11:24 AM
Maybe we need to post some screenshots for clarification?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
03-02-2010, 11:30 AM
I believe it happens if you are interupted while the effect is in place - it never gets cleared. All kinds of beams do this, plus things like tachyon harmonics.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
03-02-2010, 01:09 PM
WORKAROUND FIX:

Right Click on your armor (of your boffs') and toggle on/off "Show on Costume"

This 'resets' the graphical mesh of the affected avatar, eliminating the beams shooting off into nowhere. Not a REAL fix to the error, but it gets them off of your screen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
03-02-2010, 01:14 PM
I had the issue once and it never happened again. About 2 weeks ago or so.

I have a 64bit Vista OS and a EVGA GeForce 9800 GX2 SSC graphics card.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
03-02-2010, 03:03 PM
I had it a few times, and always only with Cardassian phaser rifles.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
03-03-2010, 12:05 PM
Same problem here.

Quote:
Originally Posted by Naevius
I believe it happens if you are interupted while the effect is in place.
I think you're right, had it only with phasers though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
03-03-2010, 12:16 PM
Quote:
Originally Posted by K-Tar
I had it a few times, and always only with Cardassian phaser rifles.
I only get this when fighting the Cardassian also.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
03-03-2010, 06:10 PM
Ive seen that happen before. A couple weeks ago, but the guy said he couldnt see the beam. Had it happen to me once, lasted till I was killed. Wish I thought of turning off Show Armor.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
03-03-2010, 06:45 PM
Quote:
Originally Posted by Borticus View Post
WORKAROUND FIX:

Right Click on your armor (of your boffs') and toggle on/off "Show on Costume"

This 'resets' the graphical mesh of the affected avatar, eliminating the beams shooting off into nowhere. Not a REAL fix to the error, but it gets them off of your screen.
This "fix" worked for me.

After, doing fix however ... every battle (in badlands) had this issue. So you have to take all your equip off of everyone on your team and then put it back on. VERY ANNOYING

Needs to be fixed!!!!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:57 PM.