Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Hazard emitters II
02-25-2010, 06:16 AM
I have it on my science officer ,the skill is at 9 but it is not on my bar?, am i missing a skill on my main char i don't see it listed on skill chart?.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-25-2010, 06:31 AM
Make sure the science officer is in a Lieutenant science station on your bridge (assignments tab)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-25-2010, 06:43 AM
Quote:
Originally Posted by neilrh View Post
Make sure the science officer is in a Lieutenant science station on your bridge (assignments tab)
He is i double checked ,hmm the station says ensign that is why guess i need a better ship?.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-25-2010, 06:49 AM
Quote:
Originally Posted by DocNeutron
He is i double checked ,hmm the station says ensign that is why guess i need a better ship?.
Correct. Your T2 ship for example has only 1 Ltd. station and 3 ensigns. So you can only use one Ltd. BO (that matches the class of the station, if you have a science ship it's a science officer)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:25 PM.