Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I just entered the Cardassia region, did the first 2 Patrols that come from DS9 and the first 2 Episode Missions... the game did run smooth until now with allways 40-60 FPS (big fleet actions not counted) and now all of a sudden everytime i start shooting at Cardassians or Jem'Hadar my Fraps gives me a Flatline of 20FPS.

This allready started when i did the last Romulan mission, inside the Wormhole everything was 20FPS, thought it was just my PC beeing to slow (lol?), decreasing the Video Details helped to get it from 20 to 40 inside the Wormhole, now i get 20 FPS drops even with lowest settings.

Last Mission i did was the one in the Bad Lands, i have 60 FPS until someone shoots and then it flatlines at 20 FPS...


my System (not that it matters, should be fast enough):
Q6600 @ 3,1GHz, GTX 260, 4GB Ram, Win 7 x64


So is it just me or are you guys having this s***t too?


It feels to me just like the bug when you have the exchange and the Ship status window open and it drops to 20fps all the time...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-26-2010, 07:23 PM
Same thing here, on ground missions. Sigh.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-27-2010, 01:00 AM
I know what your tlaking about and i know what you mean about the excahnge AND the skills window.

tbh this crap needs priority.. screw content and screw "lets all be limp wristed and walk around on our bridge".. i want stability!, every other patch that comes out just really screws it.

Im gonna support this game religiously but you guys have to nip this in the bud, sick of crashing every 20 mins since patch
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-27-2010, 03:37 AM
wierdest thing...
i played the Badlands Episode again after restarting the game and NO slowdowns at all...
thank god, this is not a constant thing, that seriously would stop me from playing.

maybe had something to do with Firefox beeing active in the background (and me tabbing out a lot), but why drop the FPS only if i attack something then... *does not compute*


And yes those engine troubles never should have made it into retail, let alone beeing introduced by a Patch!


No crashes and no FPS drops on Groundmissions so far for me O_o ...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-27-2010, 11:25 AM
To fix this... download and install the latest (Feb2010) directX distributable from Microsoft... I have had this issue with other patches and reinstalling directX from MS fixes it each time.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:21 PM.