Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
So I've been playing with my 360 controller and really enjoying it. I am just having one problem. Whenever I hit the RB or LB buttons (i use them in conjunction with the other buttons eg RB+Ab) I lose my target and it selects a different target. It is probably coded into the game to act that way in default, but is there a way to stop it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-03-2010, 12:31 PM
Perhaps you could be more clear as to what those buttons are directly bound to. Sounds like it's acting like the tab key.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-03-2010, 03:47 PM
yes it is.... the buttons are assigned more or less as a modifier... they should only be working in conjunction with other buttons to in order to utilize my control bars.

In essence, hitting them alone should do nothing, but they act as tab keys
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-03-2010, 03:51 PM
I think i figured it out... we'll see soon... there was a file called ent-keybinds.txt that pointed to the buttons for targeting... i don't know where it came from since my binds are called Space.ini

I've deleted it and will try it out now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-03-2010, 04:08 PM
nope its still happening both buttons are acting as tab. This is frustrating. If anyone know of a fix plse let me know.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-04-2010, 05:25 AM
hmm does the 360 controller work for sto on its own or are you using an external prog to simulate a key press
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-04-2010, 01:16 PM
it doesn't work completely unless you bind the buttons manually which can be done in game... however some buttons did work for certain actions without having to bind anything.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-04-2010, 03:44 PM
Probably already seen this but i figure i'll post the link anyway for good measure. http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=91705
I'll look into it and see if i can help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-04-2010, 04:59 PM
Found a fix: i edited my bind file to say RB "null" LB "null" fixed the switiching target on me
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:41 PM.