Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-05-2010, 09:54 AM
Quote:
Originally Posted by Gerry70
I Need your help. I have the same problems. Can`t start the game.
Same Error. no contact to the server. internet is function fine.

Did you try the advice posted in this thread first?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-05-2010, 09:55 AM
Quote:
Originally Posted by Gerry70
I Need your help. I have the same problems. Can`t start the game.
Same Error. no contact to the server. internet is function fine.
You more than likely have a port blocked or start trek online.exe isn't allowed through a security program on your computer.

http://forums.startrekonline.com/sho...36#post2104036
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
03-05-2010, 10:11 AM
Don't forget to double check your IE settings. I am not sure how many peoples computers I've fixed with internet connection problems by doing 2 simple things:

1) Proceed to Tools > Internet Options > Clear Private data (W7) / Delete cookies and offline files (Xp)

If you have IE8 and do not see the drop down menu. You need to r-click blank space to the right of your "Favorites" button and select "Menu Bar" to see it.

2) Proceed to File > Verify "Work Offline" is not selected.


~ I know this seems like a cookie cutter responce, but you need to check these things as well. Port forwarding etc is a long term solution to make sure patching / game play is smooth. This is the basics to make sure that theres nothing clogging the pipes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
03-05-2010, 10:16 AM
Yeah, this is something new.

I've had the game work okay until today, and now I can't get the launcher to start properly.

EDIT:

I closed it manually and restarted 8 times until it finally worked.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
All of a sudden my launcher can't connect to server here in China. What can be the problem?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
03-05-2010, 02:40 PM
I tried many thing nothing helps , no idea , i am sad about that.
so you mean i need the a-team for solving my problems with the launcher.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
03-08-2010, 11:06 AM
getting help from technical hotline it must be the virusscanner from norton firewall have to be shut off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
03-08-2010, 07:51 PM
I played the game for a month.

Nothing has changed on my computer, it is has it was a month ago.

Why then, I can't autoupdate anymore?

It's been 5½hours that i'm patiently waiting. I must have tried reconnecting at least 3 times/hour.

My patience has turn to frustration.

I'm starting counting the days I'll be without the service I have paid for.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
03-08-2010, 08:55 PM
Not able to connect here either. Can't connect with the patcher or directly with the game client.
Patcher sits at Version ST.0.20100225A.6... and does nothing else.
If I connect directly with the Gameclient it sits at connecting to account servers for ever then come up saying Connection to account server timed out...

It is most likely not a connection issue on my end, I've made sure that I've enabled the proper port forwarding and such and it is now recently changed to cause this... I have never the less powercycled my network and I am still unable to connect
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
06-16-2012, 06:14 AM
I can only play on Red shirt server and public tribble server.
Loading live holodeck server permantly failed, still failed,
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:29 AM.