Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Server not responding
03-05-2010, 01:11 AM
Hi all,

Over the last 2-3 days i seems to be getting an increasing number of server not responding 'messages and have been booted several times. Are others having similiar issues? Is it an issue due to my provider (I'm a bit of a luddite ..)

Thanks in advance
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-05-2010, 01:23 AM
Same thing for me..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-05-2010, 01:26 AM
Me too
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-05-2010, 03:00 AM
hi just bought the game myself yesterday and i was having the same problem, turns out it was my firewall being a pain you could try there first. A few ideas came up on a thread called "i have a problem" if you wanna search that hope you get it sorted soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-05-2010, 03:35 AM
Same here, mine started right after the last patch from a few days ago. I got a support ticket into cryptic right now. Hopefully they will have it resolved. I'm one level away from getting that fourth pip
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-05-2010, 07:00 AM
I get it as well. But according to a dev that posted in a thread just like this one yesterday they are working on it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-05-2010, 12:17 PM
Cool.

Ty for your replies. I can never tell whether its an online issue or my provider - living in Oz the internet service can be pretty rubbish at times.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-05-2010, 12:20 PM
I get this when moving from one instance to another but I rarely get booted. It sometimes takes up to 5 mins to clear on it own.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:48 PM.