Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Auto-run?
03-05-2010, 05:19 AM
I can't find an auto-run command. My years of WoW training cause me to instinctively hit NumLock, but that does nothing.

Did I miss this somewhere, or is there no such feature?

Lack of auto-run was one of my sole complaints with Dragon Age; I want to say I'd be surprised an MMO wouldn't have it, but...I wouldn't be.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-05-2010, 05:21 AM
Quote:
Originally Posted by splatomat View Post
I can't find an auto-run command. My years of WoW training cause me to instinctively hit NumLock, but that does nothing.

Did I miss this somewhere, or is there no such feature?

Lack of auto-run was one of my sole complaints with Dragon Age; I want to say I'd be surprised an MMO wouldn't have it, but...I wouldn't be.
Press the R key on the ground will let you auto-run.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-05-2010, 05:40 AM
Same things works in Space as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-05-2010, 07:31 AM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-05-2010, 11:46 AM
Ahh, thanks!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:39 PM.