Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Ships no longer "Warp in"?
03-05-2010, 05:23 PM
I've noticed in the past day or so that when my ship "enters" a system, I don't get the visual effect of it dropping out of warp - it just shows up.

Yesterday I updated my video drivers to 196.75 - before this started happening my ship would flash briefly on the screen, but then it would disappear, and then drop out of warp like it should have.

But now, I don't get that effect any more - my ship is just "there" when I enter a system.

I'm running a 1 GB GTS 250 on Windows 7 64-bit, for what it's worth.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-05-2010, 05:24 PM
I have a similar issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-05-2010, 10:22 PM
Same here, and I was going to post something about this issue soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-06-2010, 11:39 AM
I also have this issue. I have it since the last patch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-07-2010, 01:58 AM
Good news - on Tribble, the test server, the dropping out of warp effect was working perfectly - there wasn't even the brief "flash" of the ship before the effect.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-08-2010, 11:22 AM
just a heads up nvidia recalled that driver
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-10-2010, 11:54 AM
This happens to me too. Maybe 3 out of 10 times it displays properly.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-10-2010, 12:48 PM
I have the same bug.
And i dont think it has something to do with NVIDIA for once, i have a ATI HD5770.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-10-2010, 02:06 PM
I have this same issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-10-2010, 03:07 PM
This is not a video card driver specific issue. This is game specific. It started immediately after last patch for me. I'm on dual ATI Radeon 5870 CrossfireX.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:34 PM.