Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-13-2010, 07:50 AM
Same with me. I am running this on a VisionTek Radeon HD 4350 PCI-E video card.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-13-2010, 08:03 AM
I've noticed this bug aswell.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
03-13-2010, 05:01 PM
i've noticed that too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
03-14-2010, 12:51 AM
Quote:
Originally Posted by MightionNY View Post
I've noticed in the past day or so that when my ship "enters" a system, I don't get the visual effect of it dropping out of warp - it just shows up.

Yesterday I updated my video drivers to 196.75 - before this started happening my ship would flash briefly on the screen, but then it would disappear, and then drop out of warp like it should have.

But now, I don't get that effect any more - my ship is just "there" when I enter a system.

I'm running a 1 GB GTS 250 on Windows 7 64-bit, for what it's worth.
I noticed this too. Also, I have an advanced escort and sometimes the saucer section is mission for a bit.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15 Still going on
04-15-2010, 08:51 AM
I have noticed this issue as well for some time. I actually really liked the "dropping from warp" effect as it was a nice cinematic effect.

I've seen mention of patches that fix this, but I still have the issue everywhere except when coming to the Sol system for some reason (it works perfectly, every time there).

Is this still wide-spread, or do I have something wrong on my end?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
04-15-2010, 11:22 AM
it appears to be wide-spread accross dozens of computers and hundereds of characters.

i'm sure they'll fix it eventually, but it's probably not a "high priority" problem at this time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
04-16-2010, 01:34 AM
yay you mean its not just me this time! i have this issue!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
04-16-2010, 03:30 PM
I have this issue as well. To fix it, and every other new graphics issue that has cropped up after the last few patches, is to turn the graphics down to the low settings.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:27 AM.