Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I just noticed this after today's patch. When I loot items that can be put in the "Devices" slots on my character, they are automatically put there. This is on ground missions. I cannot say if it is happening in space yet.

--EDIT-- This is also happening in space with Device-slot equipable items there.

I'm sure this is a bug as it wasn't happening before and it wasn't in the patch notes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-04-2010, 07:52 PM
It's kind of in the patch notes:

Quote:
Devices now autostack in your device tray if you have one of the devices already equipped instead of going to your inventory.
Sounds like the logic that decides whether or not you have a device in your devices slots is treating empty slots the same way as partial stacks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-06-2010, 09:36 PM
this is definately a bug, one i'm beginning to find really annoying. i'm getting tired of having to go unequipe the stuff i pick up...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:34 PM.