Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 227,000 damage from 1 attack
03-08-2010, 06:54 PM
http://yfrog.com/jowowbaj
so yea I guess the klingons found some new exploit?
stuff like this almost ruins the game for me, what is the point if your enemy has no chance?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-08-2010, 07:01 PM
Whoa what's that?
Coming from just DHC.. hmmmm devs?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-08-2010, 07:02 PM
Wow a klink beat you to a simular post.. Why did it have to be a klink cheat.. People on either side exploit.

If blaming klinks help stop the tears, then continue to think that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-08-2010, 07:06 PM
Looks like a Critical hit from Dual Tet Cannons vs Unshielded part of a ship?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-08-2010, 07:07 PM
kling or fed doesn't matter...
Something like this should never happen, It's not a faction problem.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-08-2010, 07:08 PM
Only 227? I had way higher :p

Also I had a screenshot and so on to show what happened. I will drop the link to what I had posted.

Also I'm Klingon. Yet it happened to me and MUCH more so on damage :p I wouldn't be to fast to brand either side exploiters and cheats.

It could just be a bug with a particular weapon

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=135498
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-08-2010, 07:08 PM
Quote:
Originally Posted by Kilawpilath View Post
Looks like a Critical hit from Dual Tet Cannons vs Unshielded part of a ship?
Such huge crit?? Not even a tricobalt specced torpedo crit will ever hit so high...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-08-2010, 07:12 PM
You had max Attack Pattern Delta III, Attack Pattern Beta III, Fire On My Mark III, Disrupter Breach and were being fired on by someone with max Attack Pattern Alpha III, Attack Patteren Omega III and max Go Down Fighting with 1 hp?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-08-2010, 07:17 PM
Maybe add a -100%+ sensor scan as well but still its way TOO HIGH imo. And looks like its happening more often as we speak...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-08-2010, 07:26 PM
Ok, seems to be a reoccurring problem here that happens to energy weapons.

It appears to be a glitch, but no clue if it's random, or even on purpose.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:46 AM.