Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi Sir, hi all,

Yesterday I couldn't play at all, just because CRYPTIC didn't put a slave-computer in Europe so the Europeans could enjoy the game like everybody else. Is our money not worth enough CRYPTIC ?

When will this be solved CRYPTIC ? any idea, or don't you care enough ?

Eskaton
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-08-2010, 11:32 PM
Well i been playing fine for the last 4 hours...if that helps.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-08-2010, 11:41 PM
Quote:
Originally Posted by Eskaton777 View Post
Hi Sir, hi all,

Yesterday I couldn't play at all, just because CRYPTIC didn't put a slave-computer in Europe so the Europeans could enjoy the game like everybody else. Is our money not worth enough CRYPTIC ?

When will this be solved CRYPTIC ? any idea, or don't you care enough ?

Eskaton
Uncheck the Proxy box in the launcher settings.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-09-2010, 12:06 AM
Well, you could always buy a building and server machines, plus all the other necessary stuff so they can do just that. Maybe you have a spare room they can use?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-09-2010, 12:11 AM
It says in the launcher that this is not cryptics fault but somthing with the europ connection.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-09-2010, 12:11 AM
You realise the Australians cant play in their prime time evening on most week nights dont you? We pay full price to play half the time in the evenings.

What do you reckon our chances are of getting that fixed?

2 , I venture, Buckleys and none.

Tell me when you have a real issue.

And Cryptic...Give us a reduced monthly rate if your going to grief us on play time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-09-2010, 12:16 AM
Quote:
Originally Posted by kamui View Post
Well, you could always buy a building and server machines, plus all the other necessary stuff so they can do just that. Maybe you have a spare room they can use?
I got a spare room and would be very happy if they wanted to use it lol

In saying that I dont have any problems playing the game

Runs fine from here
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-09-2010, 12:23 AM
Ya know, I've been thinking...and what with heating costs being what they are maybe renting out a room to Cryptic for servers might be a good idea! You get to play with no lag, and get free ambient heating!

Might not be good for you Aussies though, it's summer down under, ain't it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-09-2010, 12:29 AM
Quote:
Originally Posted by kamui View Post
Ya know, I've been thinking...and what with heating costs being what they are maybe renting out a room to Cryptic for servers might be a good idea! You get to play with no lag, and get free ambient heating!

Might not be good for you Aussies though, it's summer down under, ain't it?
Yeah sure is and on second thoughts I will keep my room
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-09-2010, 12:43 AM
Are you complaining about yesterday's patch or the European ISP thingy?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:30 AM.