Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Good Afternoon,

I logged onto STO this morning having made no alterations to my game nor PC since playing the game perfectly and without error yesterday. However upon log in I found that I couldn't talk nor see any form of chat channels. I tested this in combat and get the NPC/ combat messages, however beyond that absolutely nothing else is visible. Assuming it was purely a chat error I went to reset it, however the reset command does nothing what so ever. I sought out a chat file in the STO folder to remove but my limited knowledge of game workings couldn't find one. As obviously I can't tell if a GM is speaking to me I thought it best to post the topic here.

Having done further investigation it seems I can do combat fine, and the server accepts that I am there. However my friends list does not load nor does the search function bring up anything, making me wonder if it's a connection issue. I can see other players within sector space, however when I search them it comes up with the "no player found" message. Things I can tried include the classic log off log on, restarting game, and restarting my routers connection, but no avail.

Looking forward to a solution.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-17-2010, 05:37 AM
And... having just posted this it seems there is a chat maintenance, at least I get the message "global chat server down" when I attempt to type now. Will leave this topic up however for anyone experiecing similar issues and who has not seen the message yet.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:07 AM.