Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hmmm... so how many times am I going to need to download this 2 gigabyte (2074 mb to be exact) pre-patch? Three times as of now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-18-2010, 11:33 AM
How many series of tubes did it take to transfer all that?

Was a dump truck involved?

On a serious note, something's up with the patching. My client launcher seemed to randomly restart last night at random points.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-18-2010, 11:34 AM
I'm in the same boat man, although it seems to have stopped the past couple of times I've logged in. That doesn't mean it's done. It'd be nice if I could stay in long enough to do something. 1 minute or less sever time is getting old fast.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-18-2010, 11:39 AM
guess you havent tried going to Tribble and its 11gb download
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5 Patch =/= download size
03-18-2010, 11:55 AM
Actually, Tribble is less than 900 MB. It patches 11GB, but it doesn't need to download that much.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-18-2010, 12:16 PM
What version of the launcher do you have (should show in the bottom of the window)?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-18-2010, 12:17 PM
Quote:
Originally Posted by evilhippo View Post
Hmmm... so how many times am I going to need to download this 2 gigabyte (2074 mb to be exact) pre-patch? Three times as of now.
I feel your pain Im already out 1.8 gig. Stopped it the second time on about 15%. Only got 5 gig per month and have almost nothing left.

Edit: Version CL_2010_03_17_15_26
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-18-2010, 12:25 PM
Quote:
Originally Posted by coderanger
What version of the launcher do you have (should show in the bottom of the window)?
CL_2010_03_17_15_26

Like I said it's stopped repatching the same thing the past couple of times I've logged in, so maybe it's got it right. *edit* Still getting DC after a minute or 2.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-18-2010, 12:46 PM
i've had this happen a few times myself, the first download was successful so i just quit the other ones, i didn't really fancy waiting for an hour to download what i've already got, if your first download was successful just do what i did
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-18-2010, 12:48 PM
Quote:
Originally Posted by coderanger
What version of the launcher do you have (should show in the bottom of the window)?
CL_2010_03_17_15_26
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:02 AM.