Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
How do you take in-game screen shots?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-20-2010, 07:15 PM
hello? I'm just wondering.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-20-2010, 07:19 PM
The Print Screen button on the keyboard works and so does
/screenshot
/screenshot_ui
etc.
There is a whole lot of different screenshot commands, popping up when you start writing /screenshot
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:35 PM.