Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-29-2010, 05:47 PM
Quote:
Originally Posted by Simon_Picard
Go to your options and turn of assist targetting or something like that off. It is an option.
I was wondering why when I pop Sci Team, it wasn't showing up on me. Whenever I'm hurting on the shields, I use Sci Team and Rotate Shield Frequency.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-31-2010, 08:23 AM
I'll have to dig, but if you can go to the Champions Online forums, you can find threads on programming aliases and binds which apply here.

There are likely the same instructions in any Champions Wiki.

Program a key bind that 1) targets yourself, then 2) triggers the hotbar slot your ability is in and assign it an easy to reach key. You can even assign it the number key that normally corrisponds to that ability, though you'll have to click it to use it on another when you need/want to.

I know it can be done here, I just forget the syntax. CO wikis and forums will have it.


EDIT: Start here - http://forums.champions-online.com/s...ad.php?t=81117

I'm not in-game to test this, but I think its something like:
/bind F1 "+down1 $$ Target_Self $$ PowerTrayExec 16"
Then stick the ability in the "1" slot. and hit F1 (or any other key you place here). There may be a need to tweak the PowerTrayExec number.

Again, I'm not in game, and this is modified slightly from Champions Online aliasing and keybindings. It may not work at all!

A thought... you may want to find and add at the end the comand to target last target, so this targets you, fires the ability, then goes back to the target you just had.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
03-31-2010, 09:13 AM
The above from me may be WAAAAAY off... I'm hearing that they changed quite a bit more than I expected, command wise, when STO was launched. I'll see if I can figure it out tonight...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
03-31-2010, 09:22 AM
Good answer this has been bugging me for ages lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
04-01-2010, 09:13 AM
Quote:
Originally Posted by TheBlackadder View Post
Is there any way to bind a key to "Target Self"
/unbind f1
/bind b target_self

Would free up your old F1 Keybind and bind 'target self' to 'B'.
At least it worked for me, as I tried it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
04-01-2010, 10:00 AM
I have the opposite Problem: I would like to use the powers to my targerts targert, but although I activatet the "hellp Targert" stuff it doesnt work.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:37 AM.