Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-26-2010, 02:17 PM
I was stuck.Then i got in. Did two exploration missions. Screen started to load and got message "server not responding", so i quit the program.Now im stuck at this message again

Set your phasers on "Stuck"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12 Samr thing
03-26-2010, 02:17 PM
Not that I have anything to add, but I am having the same problem. I am hoping if they see this enough they will respond or fix the issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I was in the game and wrote a Log entry. It didn't actually show the completed entry when it was saved. I then beamed to my ship from Starbase One, and it locked up on the loading screen. After about fifteen minutes the screen closed itself and the brief 'prepatch download' launcher opened then closed. Going back in through the (regular) launcher I had the same 'Updating List of Characters' error.

In my potentially ignorant opinion, it seems like the core issue is one of reading from and writing to the database.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14 stuck
03-26-2010, 02:18 PM
same here, i get stuck when it loads my character list.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
03-26-2010, 02:18 PM
Quote:
Originally Posted by reclusive46 View Post
It goes through eventually.
Maybe, but i wanna play now, not in an hour or 2 when it "eventually go through" :p

/edit: maybe related, been having some massive "rubberbanding" ever since S1 patch aswell..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16 same issue
03-26-2010, 02:18 PM
still stuck on "retrieving list of characters"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
03-26-2010, 02:19 PM
Same. Help!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Stuck Stuck Stuck
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
03-26-2010, 02:19 PM
Me too... Last day of vacation dangit.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
03-26-2010, 02:20 PM
Ditto,

was stuck, finally got in started a mission only to hang in a load screen with Server not responding. Now stuck again.

Grrr.. it's the damm assimilated Tribbles I tell ya, they adapted
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:57 PM.