Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-27-2010, 09:06 PM
I have this issue to. Using Win7/64 and IE 8.

It seems to 'remember me' for a few days but then 'forgets me'

This is and CO are the only web sites I need to re-log every few days.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-28-2010, 02:44 AM
got the same problem.. fix it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13 doesn't work for me either
03-28-2010, 03:38 AM
in either FF or IE8 with IEpro.. .fortunately with IEpro (free download) i just enabled a script to auto log me in when i load the page. .. still the remember me box SHOULD work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
03-28-2010, 10:04 AM
Quote:
Originally Posted by Rojon View Post
Please note in my original post I mentioned using the "remember me" box...
Understood.

But, as *I* said, I still have to go do it again about once a week on the computer at my work. Even though I'm using the "Remember Me" box each time, too.

Strangely enough, I never have to redo it for my computer at home. So it's something that can be a problem for one setup and not for another.

Give it a try. What's the worst that can happen?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
03-28-2010, 02:51 PM
cookies, the differences between your two computers is either in your cookie settings or your ISP's IP renewal policy.

.. since i've set my cookies to the most lax settings and still have no luck, cryptic must have a different flavour of cookie floating around. .. skunky.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
03-28-2010, 08:03 PM
Same problem here with ie7 chrome and firefox
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:47 AM.