Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 31 Happening here too...
03-27-2010, 03:12 PM
Tried transwarping to Sol system, kicked me out (but used up my transwarp) and now stuck trying to transfer to Sirius sector...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
03-27-2010, 03:12 PM
I haven't had any trouble with loading screens until today. Today I time out when trying to load FROM Psi Vellorum TO Hyralan.

I haven't had trouble with logging in yet today though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
03-27-2010, 03:12 PM
Quote:
Originally Posted by EnigmaShock View Post
Why aren't we getting any response on this? Okay so there are big PvP problems, well guess what? The rest of the game is near-unplayable!
I almost guarantee they're working on it right now, give them time to diagnose the problem and write a response.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 34
03-27-2010, 03:15 PM
I'll just confirm that I'm having the same problem. Started within the last hour. Prevents any transfer between maps (sector block to sector block, sector block to system, planet to space within a mission, etc.) Either sits at load screen and then times out, or just crashes after 10 minutes or so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 35
03-27-2010, 03:18 PM
Yes, it's doing my head in!!!!

Devs?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I've tried five times in the past hour to enter a map from sector space and after waiting five minutes on the "Loading..." screen I am finally kicked out to the log in screen, where I see the following message:

Timeout while waiting for gameserver address

I've been experiencing really poor server reponse time over the last few days. Mainly since the big Season One patch.

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 37
03-27-2010, 03:20 PM
Quote:
Originally Posted by EnigmaShock View Post
Why aren't we getting any response on this? Okay so there are big PvP problems, well guess what? The rest of the game is near-unplayable!

I agree with this statement, except that I would remove "near-" from the "near-unplayable".

The game is currently in an unplayable state, unless you consider staying wherever you are and chatting with people = playable (which I don't).

I guess I do have to go out and pull weeds afterall... at least the sun is warm.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 38
03-27-2010, 03:20 PM
Update: I'm now getting "Timeout while contacting gameserver address" as well as "Login server unavailable when trying to log in or transfer into an system in Beta Ursae
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 39 got it switching to bridge
03-27-2010, 03:21 PM
posting the same.

I got the issue trying to visit my bridge. it's one of the new ones bridge pack 1 i think.

I also got an error "map crashed" and got kicked out.

Also had the issue when beming up to my ship from sol.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 40
03-27-2010, 03:23 PM
adding a note just to help with hopefully getting this thread noticed
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:14 PM.