Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Bug Report Submitted, Bug # 788-927

Issue:
NX registry is showing a repeating series of numbers. and No NX.

ie. instead of NX-9xxxx-x it shows XXXXXXXXXX see screen cap for futher proof.

http://www.neocorteqz.com/sto/STO_BUG.png
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-31-2010, 11:52 PM
I had that on my LT cruiser, NX and then the registry number repeated four times after it, but the good news is that on moving up to commander its works properly......its probably a minor bug, but think f it this way, you got a unique registry number now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-01-2010, 02:14 AM
I have the same issue with the NX not showing correctly on my LCDR lvl cruiser saucer section. It's fine on the nacelles though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-01-2010, 02:36 AM
it seems this bug has finally decided to leave the lt.cmdr escort hull at last, however i know it is a pain in the butt, though i believe that it is currently being looked into for a fix in the near future.

I hope this gets fixed for you soon though, another thing that sometimes works is changing the hull colorization, i.e from type 1 to type 3, though type 2 hull breaks the deflector dish on all ships which is a real pain in the butt as i like that one the most but cannot put up with the broke deflector
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
04-01-2010, 06:31 PM
Quote:
Originally Posted by Firefox-XL5
I but think f it this way, you got a unique registry number now.

A truly unique number..
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:07 AM.