Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Noooooooo!!!!
03-26-2010, 06:01 PM
Everytime I try to log on , it crashes! It's been I dunno, at least ten times throughout the day. I'm so sad!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 That wasnt sarcasem!
03-26-2010, 06:03 PM
*sob* I'm so sorry for you!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-26-2010, 06:03 PM
Well quit breaking the game, woman!

You need to figure it out fast, you're missing a helluva dance party.

Where nobody's dancing. But still...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-26-2010, 06:03 PM
Quote:
Originally Posted by ericajoanne View Post
Everytime I try to log on , it crashes! It's been I dunno, at least ten times throughout the day. I'm so sad!
/comfort I had some latency issues but no crashes... hopefully it'll clear up soon. Try updating drivers of various hardware on your computer?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-26-2010, 06:04 PM
Quote:
Originally Posted by JT26thES
/comfort I had some latency issues but no crashes... hopefully it'll clear up soon. Try updating drivers of various hardware on your computer?
Try doing what?

*is computer dumb*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-26-2010, 06:06 PM
Ive been having issues with connectivity all day as well, thats why i'm on the forums so much tonight lol..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-26-2010, 06:14 PM
do you crash right away after logging in, or just randomly when you're out and about?

I ask because I was having the same problem. When I last logged out, I was at the costume vendor. When I logged back in, the vendor was swarmed by other players. I was eventually able to get away from the area after a couple attempts.

Just a thought...


Good luck!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-26-2010, 06:14 PM
Quote:
Originally Posted by ericajoanne View Post
Everytime I try to log on , it crashes! It's been I dunno, at least ten times throughout the day. I'm so sad!
Things to try:

Check your firewall, make sure it's not being cranky and not permitting STO to launch. Mine always asks me for permission to launch it and won't let me connect until I authorize it.

Update drivers, specifically video card...go to your control panel and find the option called device manager. It will give you the option to update stuff there. If you have a Mac....just wait for someone more knowledgeable to come along because I try not to associate with them lol.

Wait and chat on the forums...it might just be a connectivity issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-26-2010, 06:14 PM
Thankfully I've been busy all day, so I haven't had to put up with it too much.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-26-2010, 06:28 PM
Quote:
Originally Posted by ericajoanne View Post
Try doing what?

*is computer dumb*
Just go to Windows Update and hope they find newer drivers for your hardwares. Unless you use Mac, then throw it out the nearest open window and buy a PC?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:40 PM.