Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Curious if anyone else is experiencing this issue.

My Liberated Borg character appears as the ship on the character selection screen. It isnt a generic ship, it is the correct ship with markings, I.e. Like the bug where you beam down to a planet and appear as a miniature ship you can control. My Other three characters appear correctly. It is just this character.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-04-2010, 08:48 AM
Yeah, im also having this problem. Here's a pic:
http://data.fuskbugg.se/skalman01/buggilligug.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-04-2010, 03:38 PM
I had the same thing happen with my main character.
Looked in the screenshot folder and deleted a tempss,jpg I found there which I had not created. I thought perhaps a correct file would be generated when I logged back in next time.
However, at the next login in I now have a generic toon showing up as my main. The other characters display just fine. The image must be coming from somewhere else but I have not been able to find it.

Fortunately it doesn't affect game play except there is no character inmage in the status screen for my main.
Odd but not a disaster.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:28 PM.