Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Game server connection failed
04-05-2010, 02:49 PM
Happening multiple times now. Can not get into game. Will log in to character select screen, just not game. After each fail it takes me back to login screen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-05-2010, 03:25 PM
Still nothing. Was working before the weekend. Have not been on computer whole weekend. Sit down today at 4:30 pm to load up and this is the problem that I have been having since. Going on an hour now. Server claims to be up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-05-2010, 06:33 PM
Can you tell me which map you're having trouble getting into?

Are you having trouble on more than one character, logging into multiple maps?

If there's a problem, we need more information to track it down.

Thanks!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-05-2010, 08:24 PM
Same issues here too...I sent you a PM, GM_Litana. Been like this on and off all day for me on two of my characters.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
04-05-2010, 08:35 PM
Not a particular map. The game in general. Once I select my character, Samir, I cannot even get into the game. It says game server connection failed and then takes me back to the log in screen. Did try with my gorn and liberated borg and they both logged in though. Just tried Samir again as of this posting and same message 6 hours later.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6 Update
04-05-2010, 09:08 PM
Was just on my liberated borg and was randomly disconnected from server. I was setting up my off duty uniform for this character. Was not switching maps or anything else. Now that's 2 characters having problems
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7 Update
04-06-2010, 09:24 AM
Still cannot log in with Samir. Has be 17 hours and counting. Any ideas? When I try other characters or to create a new one the server disconnects me after about 10 minutes. So not just one character is having problems.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
04-06-2010, 10:40 AM
I would like to clarify that unless I have requested private information to follow up on something, PMs sent to me (or any mod/dev/GM) are NOT a support channel. If the recipient has time and notices the PM, they might recommend you to the correct place to submit your issue, but it's more likely that you will get no response. Support requests should go through our in-game GM Help interface (for in-game issues) or http://www.startrekonline.com/support for Billing or Tech issues.

K-Dawg_LSM, it looks like your issue is currently assigned to a GM and should be updated shortly.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
04-06-2010, 11:04 AM
Hi,
Yeah I am having the same problem, after a few minutes i get 'server not responding' and that is it for day. Log in the day after and it is fine, this started just before the weekend.

Worfy.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10 login to server failed
07-29-2010, 02:52 AM
Quote:
Originally Posted by Worfhonour View Post
Hi,
Yeah I am having the same problem, after a few minutes i get 'server not responding' and that is it for day. Log in the day after and it is fine, this started just before the weekend.

Worfy.
just happen to me. connection was fine until now and "login to server failed" and I dont see a beginning of answer in this topic. Support sucks...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:02 AM.