Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
This might not be a bugg but Im starting to think it is...

Must have been either on the last patch day or just a few days ago when all of a sudden Im seeing WAY LOWER stats on my shield...

Im usin the "Covariant Shield Array Mk X [Reg]x2" and the stats Im getting when holding my mouse over it is 2,344 maximum shield capacity and 56 shield regen...

Now this is the same with ALL shields... They are all showing me a lower stat, another amiral has even tryed respecing to my exact same skill tree and hes not getting the same thing even thou hes a tactical officer as I am...

Now has anyone gotten anything simular and can give me an answer ro why its doing this?

Or if its just me being an r-tard and its something obvious then Ill take that with the answer how to solve this ^^
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-25-2010, 07:45 AM
Quote:
Originally Posted by SineAnimus
This might not be a bugg but Im starting to think it is...

Must have been either on the last patch day or just a few days ago when all of a sudden Im seeing WAY LOWER stats on my shield...

Im usin the "Covariant Shield Array Mk X [Reg]x2" and the stats Im getting when holding my mouse over it is 2,344 maximum shield capacity and 56 shield regen...

Now this is the same with ALL shields... They are all showing me a lower stat, another amiral has even tryed respecing to my exact same skill tree and hes not getting the same thing even thou hes a tactical officer as I am...

Now has anyone gotten anything simular and can give me an answer ro why its doing this?

Or if its just me being an r-tard and its something obvious then Ill take that with the answer how to solve this ^^

I find it interesting that we get at least one thread like this every day. Makes me wonder if most people even bother to use the search option.


Now, on to your "problem": have you, by any chance, recently bought a runabout? Maybe even on the same day your stats dropped?

This is a known issue and it's about to get fixed with one of the next upcoming patches. Basically, your shown item stats, as it is now, always adjust themselves to the most recent ship you bought on that character.
So, if you fly a star cruiser, but buy a runabout, even if you continue to use the star cruiser now the shown stats will reflect your runabout.
This is merely a "visual" error however - your stats are processed and used correctly for each ship, just the displayed info is off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-25-2010, 07:50 AM
Thank you for such a fast reply

And yeah Im sorry for not searching abit further for an answer but I hardly knew how to explain the problem it self, even less how to search for someone with the same issue...

Again thx m8 for taking the time to answer
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-25-2010, 05:23 PM
Quote:
Originally Posted by SineAnimus
Thank you for such a fast reply

And yeah Im sorry for not searching abit further for an answer but I hardly knew how to explain the problem it self, even less how to search for someone with the same issue...

Again thx m8 for taking the time to answer

You're welcome. Enjoy your time with Star Trek Online.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:43 AM.