Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
04-29-2010, 05:37 AM
Quote:
Originally Posted by Krankman
Just ducky, bring it down for maintenance and it's still messed up when you bring it back up.
it's not the game it self mr its the account server hardly anything o do with the recent problems in the game, which i might add are working perfectly from i've just seen yes i was just playing but i decidied to switch characters without an in-game warning haha and now i'm stuck here with the rest of you
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
04-29-2010, 05:37 AM
Guess to many users where waiting for the changed and now am banging at the doors wanting to get in...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
04-29-2010, 05:38 AM
Is it up yet? _
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
04-29-2010, 05:40 AM
if this issue is related to the patch why was it not picked up on before now ? i would have thought by now cryptic you would make an effort to test EVERYTHING
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
04-29-2010, 05:41 AM
Quote:
Originally Posted by Erebozz86
[Insert some snappy comment]

Performing maintenance after maintenance... priceless
To be fair Cryptic haven't crewed up the account server since they added more hardware, you watch the issue is someone has accidentally set it to "debug mode" or something. Can't even begin to count the number of times I've done stupid things like that when programming early in the morning or late at night :-p

Irony of the situation is you end up spending hours trying to find a complex bug when it was a retarded mistake, but oh how you scream at the computer like it was to blame haha
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
04-29-2010, 05:41 AM
Im in game now...yay
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
04-29-2010, 05:42 AM
Quote:
Originally Posted by tyne123
it's not the game it self mr its the account server hardly anything o do with the recent problems in the game, which i might add are working perfectly from i've just seen yes i was just playing but i decidied to switch characters without an in-game warning haha and now i'm stuck here with the rest of you
Thanks, I'm well aware of the difference.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
04-29-2010, 05:43 AM
Might I suggest upgrading the servers to Farret status? Hamsters are nice and all... but they don't get the job done very well.

(sorry for any bad spelling, english is hard for me)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
04-29-2010, 05:46 AM
Yay! Got in! Guess they added more Tribbles to the threadmill
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
04-29-2010, 05:47 AM
Quote:
Originally Posted by 6_of_10 View Post
Is it up yet? _
Aye, it is!
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:31 PM.