Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
04-30-2010, 08:00 AM
Still happening today for both Federation and Klingon.

No Klingon daily PvP missions worked yesterday, but the exploration dailys did work for Klingon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
04-30-2010, 08:13 AM
well that's two days worth of badges that were going to go toward my disruptor setup down the drain, did one FvK and one FvF lost the FvK, no credit, won the FvF, no credit. To annoyed to try any more.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
04-30-2010, 10:37 AM
I had never had this issue until after the 1.1 patch and the pvp daily mission got shifted over to Icheb. Yesterday it took me 9 salvage ops to finally get the daily to complete. I could not find any real rhyme or reason to when it worked and when it didn't. Winning doesn't cause it to work. Hell, I even tried throwing a match for the sake of curiousity and that of course also did not work. What team it assigns you to also seems unrelated to it. FvF, FvK, there were instances of both the small and large varieties working and not working. I can find nothing that seems to be a cause of this issue. It's like it just...happens.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
04-30-2010, 12:02 PM
It seems like I can only get a count if I win on the red team. 1/4 chance of getting a count? That's poor!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15 w/ black screen crashing
04-30-2010, 12:04 PM
Was happening to me as well last night. Played 5 capture and hold and only finally got credit for my 3. Game was causing a black screen crash after most of those missions when arriving back in sector space as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
04-30-2010, 12:51 PM
I've encountered the same problem for each of my characters, regardless of faction, with any of the daily PvP missions.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
04-30-2010, 01:14 PM
i have the same Problems
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
04-30-2010, 02:01 PM
Same here.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
04-30-2010, 03:04 PM
same only one counted and I was on the red team
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
04-30-2010, 03:51 PM
devs still havent responded to this issue... dang, someone report the topic and get a forum gm to look at it or something.

THIS IS A GAMEBREAKER.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:05 PM.