Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 91
08-27-2010, 10:19 AM
OpenOffice.org Calc version 3.2.1 and It works just fine. Who needs Micro$oft anyway? Notice I replaced the letter s in Microsoft with a dollar sign. Lol.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 92
08-27-2010, 10:34 AM
/Sticky

Seriously this thing hasn't been Sticky yet? Totally in need of a sticky especially with the last post there about how to see your Aux effect.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 93
08-27-2010, 12:20 PM
Quote:
Originally Posted by evilhippo View Post
If you cannot get PV's file to open, why mess around with expensive Microsoft crap when you can just download the bloatware free OpenOffice for free?
Quote:
Originally Posted by Sparow
OpenOffice.org Calc version 3.2.1 and It works just fine. Who needs Micro$oft anyway? Notice I replaced the letter s in Microsoft with a dollar sign. Lol.
eHip and Sparow, thanks for mindin' the store for me and helpin' people find their ways to Open Office. I've had OO listed in the OP for a long time, unfortunately it's such a Wall o' Text/Eye Crit I don't blame people for missing it.

I rephrased things and added some highlighting for emphasis. Hopefully that'll help.

Quote:
Originally Posted by Meth_Shadowstorm
Great Work... We have shared your Forum thread with everyone in our Guild (on both factions). It has met rounds of applause. Well Done, and thanks for all your effort.

QAPLA!!!
I appreciate the feedback. Which Guild(s) are you with, BTW? I'll take the applause as a grand compliment. I'd take a further kindness if your Guildmates would drop a note here in this thread to keep it bumped/vote for Sticky.

Bonne chance to you as well!

Quote:
Originally Posted by lcars View Post
/Sticky

Seriously this thing hasn't been Sticky yet? Totally in need of a sticky especially with the last post there about how to see your Aux effect.
How do I get sticky? Does it involve super glue or some other adhesive? Or do I just take a lollipop from a kindergartner? LOL Seriously, thanks for the kind words.

Since the Aux instructions could get lost in the thread I added a link to them in the OP.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 94
08-27-2010, 05:12 PM
I tend to always fly around with my shields at 100, any other setting and my shields go down like there isn't any shields there at all.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 95
09-03-2010, 09:32 AM
Is this information still viable at this date?

Because I notice on the effiicency skills it mentions that it increases power levels for that system, butt he performance ones do not say anything about it at all in game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 96
09-03-2010, 09:55 AM
Quote:
Originally Posted by Windchaser
Is this information still viable at this date?

Because I notice on the effiicency skills it mentions that it increases power levels for that system, butt he performance ones do not say anything about it at all in game.
Yes, still very valid.

Efficiency skills / traits add to your power levels when the power level of that stat is 75 or less.

Performance skills simply add to the power level regardless of the setting (25-100).

I've got a ship captain with enough points spent that his 100/50/25/25 is around 120/70/50/50 (or so, can't remember exactly). But that is with consoles, skills, bridge officer, and captain traits. Don't forget that different ships have different power bonuses.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 97
09-03-2010, 10:06 AM
Quote:
Originally Posted by Windchaser
Is this information still viable at this date?

Because I notice on the effiicency skills it mentions that it increases power levels for that system, butt he performance ones do not say anything about it at all in game.
Yes. The Guide and Calculator are current.

The in-game skill tooltips are not completely detailed. For instance, no where in the Starship Engine Maintenance skill description does it say that it helps your ship's Hull Repair Rate (but it does).

I can assure you, with 100% confidence, that the Starship {Subsystem} Performance skill does increase the power level of it's particular subsystem. And unlike the Efficiencies, the affect of Performance skills occurs at all settings. Putting 9 levels into a Performance skill will raise that power level 9.7561 points.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 98
09-03-2010, 11:15 AM
Great to know. Thanks for the hard work and the reply.

Gonna have to adjust my build a little now which is ok since I need to respec some anyhow. Hit RA1 last night and haven't spent a single respec token yet hehe.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 99
09-03-2010, 12:14 PM
Quote:
Originally Posted by Windchaser
Great to know. Thanks for the hard work and the reply.

Gonna have to adjust my build a little now which is ok since I need to respec some anyhow. Hit RA1 last night and haven't spent a single respec token yet hehe.
You're very welcome. Congrats on hitting RA1, welcome to the Admiralty!

Nice save on the tokens. You'll get two more (RAUP1 and VA1) by the time you reach The End. Then I think there's due to be one more rank. And I don't know if you've got your Veteran token or not... but the point is, the Tokens are finite. Sure you can spend Merits or C-Points for more... Another option, that I wish I'd have learned about sooner, is to copy your character to Tribble and try out the respec there. You can re-copy your character to Tribble over and over again, using only one of your tokens there to test each time, until you get the settings you want. Then apply those changes to your Holodeck toon.

Before I learned the above trick, while researching about Power settings (and other skills/stats), I think I respec'd about 10 times... yeah all the tokens gone, spent merits (20k a pop at the time, I see VA1 is 30k!), and even bought a 'spec from the C-Store. >shame< :p

Had I known then, what I know now (about Tribble), I could have saved some efforts. Ah well, it was worth it. And I had fun in the doing, so that's what's important.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 100
09-03-2010, 12:26 PM
Yeah, I've been playing for a month now so I was fortunate enough to know about the character copy. Have abused the hell out of that LOL.

Used it on numerous times to play with new ship classes to see if I wanted to switch my Eng to something other than an escort and played with many powers as well hehe.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:19 AM.