Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
During the Tax Holiday purchase time in April, I had 240 C-Points from filling out the survey.

I used those points to purchase the Star Cruiser and Light Cruiser Bridge Packs while they were on sale.

This week ... I have noticed that these two items are NOT recorded in my C-Store listing as having already been purchased, even though they have. This means that if I'm not paying attention, it is perfectly possible for me to buy these items twice apparently. I'm thinking this is because of the "re-pricing" during the Tax Holiday counting in the database as a "different item" with no cross-link to the undiscounted versions of these items.

When I click on either Fed Bridge Pack I or II, even though I have already purchased these items the Buy button lights up, indicating I am permitted to purchase (again). Furthermore, the bounding box on these items is colored Blue in the store, rather than Grey, indicating (again) that I have not yet bought these items (when in fact I already have).

Request C-Store Dev investigation as to Why This Is So and a resolution which prevents this sort of behavior going forward.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-16-2010, 05:13 PM
The sale shouldn't go through the second time, from what I've seen.

Overall the C-Store UI needs an overhaul.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-16-2010, 10:41 PM
I have this problem with the Pakled race, everything I bought so far shows up as bought, apart from that one.

Also, it only all shows up as bought on the char I bought it on. When I checked an alt I freaked out because nothing showed up, but I did have access to everything I bought so far.

Having an update on the UI would be nice. It'd also be nice if we can verify on the main webpage what we bought on our account status.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-17-2010, 03:06 AM
ATTENTION !

From this day forward ALL servers will be taken down DAILY to upsate the database.

Happy?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-17-2010, 03:24 AM
Quote:
Originally Posted by Cygnus-X-1
ATTENTION !

From this day forward ALL servers will be taken down DAILY to upsate the database.

Happy?
Huh? The Tax Day sale is quite a while back, it should show as purchased. I think I have that with a KDF bridge pack (I can see it on the Fed toon where I bought them, use them on my KDF, but on KDF, they show as 'unpurchased'). Not such a big deal since I don't plan on buying anything from the C-Store anymore.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-17-2010, 12:51 PM
Quote:
Originally Posted by Nishka
I have this problem with the Pakled race, everything I bought so far shows up as bought, apart from that one.

Also, it only all shows up as bought on the char I bought it on. When I checked an alt I freaked out because nothing showed up, but I did have access to everything I bought so far.

Having an update on the UI would be nice. It'd also be nice if we can verify on the main webpage what we bought on our account status.
It's the same with me. I noticed that one character shows certain items unlocked while another one shows that they haven't been purchased. It's like that with all of my toons. I freaked out at first, but knew that I still had the items. They really need to fix this as I might forget what I purchased in the past.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-17-2010, 03:56 PM
This is the reason why I posted this thread here in the C-Store ... to demonstrate to the Devs responsible for this aspect of the game that perfection has not yet been achieved. :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
05-18-2010, 05:18 AM
Quote:
This is the reason why I posted this thread here in the C-Store ... to demonstrate to the Devs responsible for this aspect of the game that perfection has not yet been achieved. :p
Yeah.. imagine that... do they finally achieve the perfection of an omega particle and the world implodes cause it can't handle so much awesomeness... :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
05-18-2010, 05:33 AM
hm when I bought the character slots for discount, they opened up and still work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
05-18-2010, 05:36 AM
Oh it works alright, problem is it doesn't show up as bought.

Then again, those character slots wouldn't show up as much either.

The problem isn't that the bought functionality isn't working, the problem is that the UI doesn't show it as purchased.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:41 PM.