Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 stuck at load screen
05-10-2010, 05:44 AM
ok my charecter six two six has been stuck in the load screen to sol for the last 2 days...i was in the B'tran cluster and used the transwarp and the load screen comes up with the load bar moves to the end and just sits there. this has been 2 days so far, any one at cryptic tell me whats going on? i can load my other 2 charecter just fine. have sent in a message to GM but nothing back.


thanks
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-10-2010, 08:51 AM
any one else having this prob?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-10-2010, 09:40 AM
I have a similar problem, but only with Sol.

I would imagine that since it is basically where all new players start, where everyone transwarps to, and the fact that there a limited number of character slots and instances, that the hang is simply the system trying to allocate you to a free space in the stack.

of course, it it's hanging for a few minutes and not changing, then it may be another problem somewhere along the line.

my mahcine at work hangs for longer, but it's a much lower spec machine and runs windows XP, whereas my home machine is very high spec and runs windows 7.

we're thinking it's NOT graphics-related: http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=154643
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:43 PM.