Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Alright, after months now of not seeing something done, its time to post this up. This stuff has to be fixed and would be nice to get some Dev chat back on these specific items. Are they being worked on or what?

First off is...

Planets that reflect to much sunlight back into your eyes. (mostly planets that are gas giants)
pic 1 pic 2 pic 3

Sniper shot bug (laser that gets pointed towards center of map when shooting doors ect)
pic 1 pic 2 pic 3

Scanning things in space, and the scanner from the deflector array points towards the center of the map.
pic 1 pic 2 pic 3

The PVP count bug, I can do pvp missions but I get no count towards my 0/3 to get the daily token.


Common lets get these fixes done already please and thank you. Again like to get some GM feedback.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-14-2010, 04:39 PM
Though not exactly gamestoppers, except for maybe #4, I'd sign this one.
Funny thing, I've never encountered bug #1. This might be a graphic setting/videocard/driver issue?
I also find bug #3 to be especially annoying. This seems to have gotten broke during the last big patch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-14-2010, 06:25 PM
Quote:
Originally Posted by Paratus6 View Post
Though not exactly gamestoppers, except for maybe #4, I'd sign this one.
Funny thing, I've never encountered bug #1. This might be a graphic setting/videocard/driver issue?
I also find bug #3 to be especially annoying. This seems to have gotten broke during the last big patch.
Yeah not big show stoppers but stil.. need to be addressed.

GM feedback would be nice as well here, i know you guys are busy bee's just like to know whats going on. These have been going on for quite some time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-15-2010, 06:28 PM
bump.............
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-15-2010, 07:15 PM
The really bad thing about these bugs is they were introduced during one of patch upgrades.
When I first started playing theses were not there. The one cardinal rule of software sustaining is NEVER introduce new bugs.

R-R
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-16-2010, 07:52 PM
Quote:
Originally Posted by Roger_Ramjet12 View Post
The really bad thing about these bugs is they were introduced during one of patch upgrades.
When I first started playing theses were not there. The one cardinal rule of software sustaining is NEVER introduce new bugs.

R-R
I hear yah and totally agree with yah. The 1.1 update made a muck of a few things. Also found a new bug today seeing as I just hit Commander on my Escort toon..

Registry Number on saucer section isnt displaying correctly

pic 1

pic 2 (clearly shows on the nacelle correctly how ever).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-17-2010, 11:14 AM
Quote:
Originally Posted by Paratus6 View Post
Funny thing, I've never encountered bug #1. This might be a graphic setting/videocard/driver issue?
I get this bug as well. It goes away when i turn of bloom.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
05-17-2010, 04:21 PM
I'm also having the issue with the repeating registry number - oddly enough on the same saucer section (both rounded saucers for that class of ship). It's annoying.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
05-18-2010, 11:08 AM
The PvP bugg is the biggest pain. I done them for 3 days and have not gotting credit and on top of it you have the hackers to deal with and battles were it 3 v 10.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
05-21-2010, 06:42 PM
bump to get some GM feedback on these
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:34 PM.