Go Back   Star Trek Online > Test Servers > Tribble - Announcements and Release Notes
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 91
06-26-2010, 03:04 PM
Can someone give me and example on how to get this working in Trillian?
for username i have
username@crypticspace.com
password my
gamepass


hostname crypticspace.com port 5222
override default name with

bombergirl@Zorena
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 92
06-26-2010, 03:33 PM
Quote:
Originally Posted by Zorena
Can someone give me and example on how to get this working in Trillian?
for username i have
username@crypticspace.com
password my
gamepass


hostname crypticspace.com port 5222
override default name with

bombergirl@Zorena
Replace the "username" field with your @name (Zorena in this case) and use your game password and it should work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 93
06-26-2010, 03:40 PM
Quote:
Originally Posted by squidheadjax View Post
Replace the "username" field with your @name (Zorena in this case) and use your game password and it should work.
obviously my username is the one i use on the forums .. duh?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 94
06-26-2010, 03:57 PM
Quote:
Originally Posted by Zorena
obviously my username is the one i use on the forums .. duh?
Just making sure you didn't leave the 'username' field in as what you put into Trillian. Anyway... if it's still not working for you, dunno. Working for me. Which Trillian version are you using?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 95
06-26-2010, 04:08 PM
trillian 4.2 (free)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 96
06-26-2010, 04:11 PM
Quote:
Originally Posted by Zorena
trillian 4.2 (free)
Hmm. I wonder if XMPP support on the 4.2 free version is crippled somehow. In 3.x you had to get the paid version just to use it at all. I'm using 4.2 paid.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 97
06-26-2010, 04:14 PM
*** Creating connection "Zorena@CrypticSpace.com".
*** Reconnecting to JABBER as "Zorena@CrypticSpace.com".
*** TLS established using RC4-MD5 (TLSv1/SSLv3).
*** You have successfully connected to Jabber.
*** You have been disconnected.
*** Attempting to reconnect in 37 seconds...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 98
06-26-2010, 04:27 PM
Quote:
Originally Posted by Zorena
*** Creating connection "Zorena@CrypticSpace.com".
*** Reconnecting to JABBER as "Zorena@CrypticSpace.com".
*** TLS established using RC4-MD5 (TLSv1/SSLv3).
*** You have successfully connected to Jabber.
*** You have been disconnected.
*** Attempting to reconnect in 37 seconds...
Huh. Well, I'm out of ideas.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 99
06-26-2010, 05:48 PM
Ya, I can't get meebo to connect. I have used my game login username, my forum handle. I am out of ideas.

It states I am using an invalid id.

Help!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 100
06-27-2010, 07:44 AM
yeah mine doesn't work either... whats the point of this if it doesn't work lol. connected disconnected connected, add friend grayed out.. oh well.. was a good thought
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:45 AM.