Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Anomaly Scanning in Space
05-04-2010, 12:35 PM
I've already created a ticket about this ( #845,582), I'm just curious to know if anyone else is seeing it other then I.

Anytime that I am going to pick up the anomaly, NOT to find out where it is, ("F" instead of "V"), the blue beam that comes out of my ship is always in some weird fixed position.

This were not the case before the last big patch as it would stay in front of my ship.

Anyone else seeing this problem?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-05-2010, 04:59 AM
Yep i noticed it the other night when i was scanning. It will either be pointing up or at a weird angle.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-05-2010, 05:17 AM
I've noticed the same thing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-05-2010, 01:12 PM
Yep, same thing is happening to my ships as well, about the same time the "search a direction to warp out" arrived, if it can help anyone...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-07-2010, 04:09 PM
I also have this happen and it happens on the Tribble and Holodeck shards. I noticed it since the last patch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-07-2010, 06:48 PM
Yep, noticing it too...and I believe it's been put in the 'Known Issue' category by the devs.

It seems that, instead of pointing to the anomoly, it's pointing to the exact center of the current map.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-07-2010, 10:19 PM
Man, I harshily berated my science officer for breaking the deflector dish.


Now...I owe her an apology.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
05-11-2010, 08:06 PM
I've been having the same issue. It seems to have been like that since Season 1 for me.

Radeon 5770 10.4 Catalyst on W7 64-bit.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
05-15-2010, 03:57 PM
I tried searching for this ticket and couldn't find it. this happens to me as well.

radeon 4890, v10.2, windows 7 x64

also, I suppose I should update my catalyst drivers, heh.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
05-28-2010, 04:09 AM
same for me too.

Dom
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:29 PM.