Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
06-08-2010, 02:21 AM
It could do with a little work, perhaps, thining about it...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
06-08-2010, 02:41 AM
I would suggest a palette change to something alittle less blue for the second and third screens
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
06-08-2010, 04:16 AM
Quote:
Originally Posted by aguila432 View Post
Ship component slots-addition of cargo bay and shuttlebay.
http://i428.photobucket.com/albums/q...provements.jpg
Made in photoshop-2.5 hours
image sources-
me
*squints eyes* If thats an Intrepid... Why are there so few shuttlebays?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
06-08-2010, 04:33 AM
Quote:
Originally Posted by Chat
*squints eyes* If thats an Intrepid... Why are there so few shuttlebays?
Chat! *Throws over celebratory hat*

But all ST ships only have 2 shuttlebays, unless a special case.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
06-08-2010, 04:39 AM
*bump for PURE WIN*

bad thing the Dev's seem to have abondened the Discussion Forum and probably will not see this.

so

*bump until DEV Reply*

...//edit: WAIT A SECOND... This is Ten Forward? Why is this in Ten Forward!!!?

Repost this in Discussion or UI Feedback forum plz.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
06-08-2010, 04:56 AM
here is as good a place as any. I say let it stay
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
06-08-2010, 05:08 AM
Quote:
Originally Posted by Broken_Spade
ui is huge on screen. other than that I likeit
Yea actually, heh, I was foolin with doing ui frame scales and didnt think to resize. Its a good starting point considering, never made a real ui in my life. I'll do some scaling and see how it turns out, then post for comparison. Ill work with the color pallete too. This ones rather dull.

Meanwhile I did actually write up some concepts behind the images over in general, if you guys would like to read up on that (and possibly go blind from reading) I could use the input. even if only as a what if.
http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=161643
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
06-08-2010, 05:11 AM
Quote:
Originally Posted by MGDawson View Post
Chat! *Throws over celebratory hat*

But all ST ships only have 1 shuttle bay, unless a special case.
No, they have multiple Shuttle bays, except the small or old.

The Galaxy Class has 3 Shuttle Bays

the intrepid at least 2 shuttle bays but that seems to be a miss take on the writers part, but a least i wasn't crazy, they did refer to two shuttle bays.

The sovereign class also had 2 shuttle bays.

so exception? of the ships we actually have data for, no.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
06-08-2010, 05:14 AM
Quote:
Originally Posted by Chat
*squints eyes* If thats an Intrepid... Why are there so few shuttlebays?
lol if admit that I didnt go strictly canon with that very rough and generic outline of .. some federation vessell... Id be q'd for hypocrisy...So... Im just going to say.. I used one bay as an example to launch multiple craft from that one singular bay in light of the addition of the very large cargo bay in front of it? Hmm yea thats the ticket.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
06-08-2010, 05:32 AM
Quote:
Originally Posted by Hoplite View Post
No, they have multiple Shuttle bays, except the small or old.

The Galaxy Class has 3 Shuttle Bays

the intrepid at least 2 shuttle bays but that seems to be a miss take on the writers part, but a least i wasn't crazy, they did refer to two shuttle bays.

The sovereign class also had 2 shuttle bays.

so exception? of the ships we actually have data for, no.
Hmm...then why "I'll see you in the shuttlebay"? Or was that writers error?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:34 PM.