Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1071
06-22-2011, 05:10 PM
Quote:
Originally Posted by cavilier210 View Post
IIRC, the ship registry problem was fixed, but you had to go to the ship customizer and change the appearance once in order for that fix to take effect.
There has always been a work around by going into the customiser. I do still see the occasional ship that has the registry error.

I suppose, since it doesn't appear that it is ever going to be fixed because of the work around, I should remove it. Hmmmmmm.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1072
06-22-2011, 06:17 PM
Quote:
Originally Posted by AngelSilhouette View Post
There has always been a work around by going into the customiser. I do still see the occasional ship that has the registry error.

I suppose, since it doesn't appear that it is ever going to be fixed because of the work around, I should remove it. Hmmmmmm.
I think that was the fix. Similar to how the gorn are going to have 2 versions, so long as the previos gorn never change uniforms.

It may be a limitation on the software/programming that they have to do it that way.

Maybe adding a note about the work around is best. Keeping the note as a "bug"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1073
06-23-2011, 06:27 AM
Quote:
Originally Posted by cavilier210 View Post
I think that was the fix. Similar to how the gorn are going to have 2 versions, so long as the previos gorn never change uniforms.

It may be a limitation on the software/programming that they have to do it that way.

Maybe adding a note about the work around is best. Keeping the note as a "bug"
Unfortunately, due to the limited space, I cannot add the note about the fix. Once more of the errors are fixed (or it is stated that they will never be addressed), then I can add additional data.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1074
06-24-2011, 09:53 AM
Angel, I sent you the PM with the Defiant's pictures. You made mention awhile back you wanted them on this other file share site. Did you get them?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1075
06-24-2011, 08:51 PM
Quote:
Originally Posted by Sprint01
Angel, I sent you the PM with the Defiant's pictures. You made mention awhile back you wanted them on this other file share site. Did you get them?
Just did and, after a bit of trimming, added the picture of the missing spotlight to the appropriate section. thanks awfully for using imgur. ^.^
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1076
06-24-2011, 09:27 PM
Quote:
Originally Posted by AngelSilhouette View Post
Went through the previous incarnation of the Starship Model errors and issues thread and updated the current version with issues listed after -Jes- discontinued updating.

If I've missed anything please do let me know.
Hey!
Great job with the list!
Just a few things with the Intrepid model:

On the long range science vessel (Intrepid), there is some missing paint themes/hull markings
http://i1085.photobucket.com/albums/...markings-1.jpg
http://i1085.photobucket.com/albums/...ngpainttop.jpg

In profile, the the ship hull shape is wrong in three places.

http://i1085.photobucket.com/albums/...comparison.jpg
1. Under the saucer
http://i1085.photobucket.com/albums/...SAUCERHULL.png
Also the saucer needs some serious smoothing,
2. The primary hull
http://i1085.photobucket.com/albums/...wrongshape.jpg
http://i1085.photobucket.com/albums/...rimaryhull.jpg
3. and the fan tail of the ship should stick out further.

4. the nacelles, the vertical vents after the bussard collectors should not glow like the collectors due, they should simply be copper colored.
http://i1085.photobucket.com/albums/...ck/nacelle.jpg

There are also grill like structures on the back of the nacelles that shouldn't be there.
http://i1085.photobucket.com/albums/...cellesback.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1077
06-25-2011, 06:08 PM
Unfortunately, I am so low on space on the front pages, that I cannot add your updates unless I have quite a lot of issues listed that are now obsolete and can be deleted. I have tried making space, but I'm afraid that the number of issues you've listed is just too much, even if I re-host them at imgur and don't add any text descriptions to your imgages.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1078
06-25-2011, 10:52 PM
Didn't see this in the list of errors, although I believe Cryptic is already at least aware of the problem.

Starboard impulse trail on the Noble-class Assault Cruiser saucer is larger than the port impulse trail. It's not usually immediately noticeable, but is much more apparent when using Full Impulse/Evasive Maneuvers, and is made very obvious with the use of the Aegis Impulse Engines visual effect.

Don't have any screenshots handy at the moment, unfortunately, they seem to have disappeared on me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1079
06-27-2011, 06:36 AM
Is it me or has the T5 Excelsior retrofit wap trail been addressed?... If I am not mistaken, the impulse engines when in warp...the exhaust or trail (w/e) goes through the nacelles when traveling in a straight line....That problem is compounded when using the Borg engines....or is that me?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1080
06-29-2011, 09:54 PM
Quote:
Originally Posted by AngelSilhouette View Post
Unfortunately, I am so low on space on the front pages, that I cannot add your updates unless I have quite a lot of issues listed that are now obsolete and can be deleted. I have tried making space, but I'm afraid that the number of issues you've listed is just too much, even if I re-host them at imgur and don't add any text descriptions to your imgages.
That's okay, I trust you will get em in when you can
I'm just happy for a place to report this !
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:41 PM.