Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Rubber Banding... Advice?
07-14-2010, 09:24 AM
Any advice on what I can do about this please?

It is not my connection or my router as I have no issues with any other game and have a super-fast connection.

I am in the EU and using the EU proxy does not stop this.

Thanks in advance.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-14-2010, 02:16 PM
Quote:
Originally Posted by wd_harding
Any advice on what I can do about this please?

It is not my connection or my router as I have no issues with any other game and have a super-fast connection.

I am in the EU and using the EU proxy does not stop this.

Thanks in advance.
Rubber banding is generally indicative of a poor connection to the server, or the server being under a heavy load.

I have not had any problems with rubber banding in STO since February.

Your questions would probably be better answered in the PC & Technical Issues area, here:

http://forums.startrekonline.com/forumdisplay.php?f=70
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-14-2010, 02:43 PM
dont use the proxy thats for sure i lagg more with the eu proxy then i do without and i am from norway
if u got northon running wich i hope you dont it sometimes cause lagg in games and such....
if u got that turn it off while playing this game and get some other protection program..
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:40 AM.