Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Launcher isn't working
07-23-2010, 03:43 PM
After I sign in on the launcher before the game checks for patches the version number is shown at the bottom left corner then the launcher crashes and the cryptic error window pops up.

I have no idea why its not working. I cant start in safemode. Setting it to admin doesn't work. I filled out the crypticerror window when it came up, but I'd liked to get this solved soon so I can get it working for Season 2 and hopefully theres a solution not involoving reinstalling.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-23-2010, 06:57 PM
Post the error ID number CrypticError gives you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-23-2010, 09:33 PM
The erroe ID is 11476151
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-23-2010, 11:34 PM
"Unable to make directories". Where did you install the game to?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
07-24-2010, 12:15 AM
My external Hard drive it worked up until a couple days ago.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
07-24-2010, 12:25 AM
I figured it out with the "unable to make directories" bit. When I put my internet usb card in my computer it became e drive changed my external HD from e drive to f drive. i changed it back and it works fine now. thanks for the help. BTW why are you still working this late? you should try this new thing, everyone's doing it, its called sleep.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
07-24-2010, 08:38 AM
Nevermind, got it working.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
04-13-2012, 01:00 PM
mine isnt working either the error code is unknown it never gets past the cryptic loading screen before it has a fatal error.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:02 AM.