Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
07-29-2010, 07:39 PM
Same issue
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
07-29-2010, 07:55 PM
Hit it too and unable to perform the workaround. You'd think this sort of thing would have been caught in testing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
07-29-2010, 08:12 PM
Odd thing, after i gave up AGAIN, I went back to Qo'nos WITHOUT dropping the mission, and lo and behold Torg was there in the great hall stood next to Jim'pok in the throne room, with an icon above his head, and you could talk to him, and he says........whatever I forgot, then he beams out.

Mission still wont complete, dunno if he is supposed to be in the throne room.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
07-29-2010, 08:22 PM
I would have found this via the search tool had I remembered how to spell "sulfur".

Anyways I'm stuck too. It sucks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
07-29-2010, 09:57 PM
The only way currently to complete this mission as a previous poster stated is when you finally get to the container to collect the evidence click on the interact button with the mouse and immediately click the button "contune" dont bother trying to read the dialouge you have until the container finishes transporting to click the button, otherwise you will have to abort and wait for the map to reset and try again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
07-29-2010, 11:09 PM
I too am having this issue. It is rather annoying. The missions in this quest line are all bugged in some fashion and require you to employ some work around.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
07-29-2010, 11:12 PM
Oh, and my ticket number is 933,316.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
07-29-2010, 11:41 PM
This is classic. I just beamed out, flew back to Gorath, and started the Sulfur My Wrath portion again. Somehow, I got stuck in a pipe in the ceiling.

Ticket number: 933,347
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29 Same here
07-30-2010, 12:17 AM
Tried this three times with the same results...Please fix?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
07-30-2010, 03:56 AM
I don't know if this is the workaround I have heard mention, but what I have found is if you are super quick and click on the dialouge box before it dissapears (and it only appears for a spit second) the mission log WILL update allowing you completion. (I can confirm that it worked for me after 5 failures)

So it seems the "break" or problem with this mission ISNT the mission log not updating, the problem is the dialouge box from your Bridge officer instantly dissapearing that it the bit thats broken.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:04 PM.