Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Re-Spec Problems.
08-04-2010, 11:44 PM
One of my Captains, a Fed Engineer, can't re-spec, even though I have four tokens. Every time I try at Earth Station, I get an error message. Can someone plz help me w/ this? I have sent both a bug report and a GM Ticket. X(
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-04-2010, 11:50 PM
Are you lagging? There used to be a problem with distributing skill points when players were being hit by lag.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-04-2010, 11:59 PM
Not sure. X(] Thing is, I was able to re-spec my Klink just fine soon afterwards, so I wouldn't think it was lag.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-05-2010, 12:36 AM
Well, lag can be intermittent. If you were able to respec another character (especially a klingon, as that side of the fence seems to be less populated, thus resulting in less lag) then lag could be the culprit.

Before trying to respec your character next time, maybe you should try changing instances to one less populated? Not a solution to the overall problem, obviously, but it might at least help you get the job done...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:51 AM.