Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 New bridge issue
08-19-2010, 12:33 PM
I beamed to my bridge and when I went to my ready room i noticed something odd....

this was on the justice bridge and, I circled the issue:

http://i38.tinypic.com/2a7bw94.jpg

as you can see at the bottom of doorjams you can see out into space

bug report #953,886.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-19-2010, 06:21 PM
Good eye .
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-19-2010, 06:48 PM
Quote:
Originally Posted by Aeidan
Good eye .
Shouldn't that be "Good bye" as the air is sucked out and your blood begins to boil away?

Someone get a force field up!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-20-2010, 05:02 AM
You can actually also find this on SB1, Memory Alpha, DS9, SB39 and in several of the Exploration ground maps.

It is because the "cells" of the walls/ground and the "cell" next to it are slightly misaligned or missing just a pixel to be the proper size.

I had this troubble often when I was making maps for Fallout 3, through the G.E.C.K.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
08-22-2010, 10:04 AM
Danger, Hull Breach Immanent....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
08-25-2010, 05:46 PM
Thanks! I think we may have fixed this internally already but I'll check into it just in case.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
08-25-2010, 06:36 PM
Yeah I've seen this on other bridges as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
08-25-2010, 07:24 PM
Bug reported this when bridges were released on Tribble. Same bug was on the Defiant bridges.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
08-25-2010, 07:45 PM
Quote:
Originally Posted by Mirror-Master
Bug reported this when bridges were released on Tribble. Same bug was on the Defiant bridges.
Yeah, be too. I bug reported it on Tribble before release and on Holodeck. I can't find my thread for the later, but here's the former (with tkt and loc and everything...)

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=170242

Problem is the same on either server, last I check.

Oh, and this problem with the lounge too:
http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=170252
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
08-26-2010, 03:18 AM
i found looooads of these whilst on the U.S.S. Warwick i seem to remember. they were way worse than this though, it was entire sections were missions textures, and whole spaces around the doors were missing.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:36 AM.