Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Fatal Error, so I did not get a chance to submit a bug report in game. Here it is:

Technical Details:
ns/Dyn_Sc_0000_2231/bin/geobin/Maps/Star_Cluster/Space/Nxt_G/Brg/Sc_S_Brg_Nxtg_Scnc2_005/Sc_S_Brg_Nxtg_Scnc2_005.Zone/map_snap.hogg: Fileheader extends past end of .hogg, probably corrupt .hogg file! # 37
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-20-2010, 09:09 PM
Also having this issue. Surprised you posted here because the board says this is for discussion of bugs with fellow players. Were you wanting to speculate? I would prefer the Devs notice the ongoing issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-20-2010, 09:20 PM
No, I pretty much post what I want, where I want...I don't care about anything else.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-20-2010, 10:47 PM
I have had this problem as well almost exact scripting, along with most of my fleet members. Some of them are going to cancell there subs unless its solved within a couple of days.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
08-20-2010, 11:06 PM
try renaming your bins.hogg files and letting the client redownload them.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
08-21-2010, 03:35 AM
This has happened 5 times to me in the past 24 hours... then having to wait while the program verifys over 46,000 files is a REAL drag...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
08-21-2010, 11:21 AM
you can just hit cancel.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
08-23-2010, 10:48 AM
I logged in 3 times and after I hit a mission in those klingon explore nebulas I get this 3 times. I have better things to do than staring at a damn progress bar. Unplayable.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
08-23-2010, 12:02 PM
This has happened to me 2 times since Friday. Each time I was trying to enter a diplomatic mission in Delta Volonos Cluster.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
08-23-2010, 03:31 PM
I'm getting a similar error message while trying to do exploration missions in the Eridon Nebula. The last 3 or 4 in the course of 2 days have crashed out on me.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:51 AM.