Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi there, I bought 2 antiproton dual heavy canons mx x for marks of valor. But its not possible to equip them, got anyone else that problem too?

Additional, the antiproton mag regulator mk xi common and uncommon have the same values and got problems with the visibility of the icon, its only white.

Please cryptic fix that!

greetings
xab
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
09-19-2010, 10:19 PM
Dual Heavy Cannons are only used by Escorts and certain Klingon ships. If you are piloting a Science Vessel or Cruiser, then you can't equip it. It might be possible that there is a bug with your DHCs, but I don't know. However, I bought some phaser DHCs with marks of exploration and it worked just fine.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
09-19-2010, 10:31 PM
i had the same problem. as long as you have an escort you can equip them you just have to be out in space not on a space station. you should be able to equip them then.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
09-20-2010, 11:11 AM
Quote:
Originally Posted by starkaos View Post
Dual Heavy Cannons are only used by Escorts and certain Klingon ships. If you are piloting a Science Vessel or Cruiser, then you can't equip it. It might be possible that there is a bug with your DHCs, but I don't know. However, I bought some phaser DHCs with marks of exploration and it worked just fine.
I know that,... i fly a tactical escort refit... thats not the reason
and its curious, the antiproton dhc xi (from emblems shop) working fine...

@mute, thanks for that workaround.... i think thats the same issue... with the equipment problems of several tribbles...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:21 PM.