Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Cryogenic Residue
09-25-2010, 01:56 PM
Is it normal for this debuff to never subside? For instance, during an Breen encounter in a certain unnamed episode, I got pelted with their giant snowballs of doom and had subsequntly recieved the Cryogenic Residue DoT. I watch the countdown on the debuff and it will get to 1 ... then tick back up to 5, 6, 7, and then start back down towards 1 again. It never reaches zero - even out of combat. If I get close to the BO's, the debuff passes to them, but if I move away the debuff clears from them normally. Except it never clears from me. It just keeps repeating the countdown cycle from 7 - 1 over and over and over and .... over again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
09-25-2010, 01:57 PM
I noticed that too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
09-25-2010, 02:25 PM
Yup, had this problem too, made an annoyingly difficult combat encounter much more frustrating...

Add in the fact that the AI on my bridge officers seemed break if they fell/were pushed back into pit/moat, and what should have been a fantastic encounter at the end of a fantastic series was much, much less so...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
09-25-2010, 02:27 PM
Noticed this as well - we will look into it - it may be that the de-buff duration icon is not lasting as long as the actual debuff is.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
09-25-2010, 02:36 PM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
Noticed this as well - we will look into it - it may be that the de-buff duration icon is not lasting as long as the actual debuff is.
What happens is the counter will reach zero, then reset back to a seemingly random number. It will stay on you at least a minute from what I could tell. The icon indicating the debuff is still there and counting down along with the damage ticking and the slow effect. You do leave combat, but the debuff is still there. I could take off my shield and put a new one in while it was effecting me. It stayed that way for about a minute until I re-entered combat then it immediately cleared.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
09-25-2010, 03:13 PM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
Noticed this as well - we will look into it - it may be that the de-buff duration icon is not lasting as long as the actual debuff is.
It actually started counting up for me. I found it frustrating.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
09-25-2010, 03:23 PM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
Noticed this as well - we will look into it - it may be that the de-buff duration icon is not lasting as long as the actual debuff is.
Thank you, dstahl. It seemed like a bug and unintended.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
09-25-2010, 03:55 PM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
Noticed this as well - we will look into it - it may be that the de-buff duration icon is not lasting as long as the actual debuff is.
I actually had this de-buff reapply itself after wiping on a few occasions, so, as a bug, it's rather nasty. Made the combat with the tech specialists much more difficult. Considering how difficult I was finding them already on Advanced... I was not a happy bunny.

Feel free to take a look at this post to see all the issues I experienced during this mission http://forums.startrekonline.com/sho...0&postcount=44
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
09-25-2010, 04:00 PM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
Noticed this as well - we will look into it - it may be that the de-buff duration icon is not lasting as long as the actual debuff is.

No, it was lasting and all my boffs had it too. I was moving terribly slow despite cryo tribble resistance. Didn't hit me until I was in the room with That Trel though, so I supposed it was something we threw on me after the first encounter and it disappeared when I finally killed him, but it might just have been a coicindence.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
09-25-2010, 04:19 PM
I did find a way for it to go away. When my team was wiped out and we respawned, it was gone....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.